Autors

Artur Duch


L’Any 1971 ingressa a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona.

Després de quaranta anys d' exposicions individuals i col·lectives el porten per tot l'Estat Espanyol; Osca, Màlaga, Madrid, Cuenca, Palma de Mallorca, Lleó, Burgos, Santander, València, Castelló... i també per ciutats de la seva terra; Lleida ,Tarragona, Girona i Barcelona.

L'any 2012 l'Àrea de Cultura de Sitges organitza una retrospectiva titulada "Impermanència, l'etern canvi de totes les coses" a l'Edifici Miramar. 

A l'estranger ha exposat a França, Anglaterra, Mèxic, EE.UU., Andorra, Holanda i Suïsa.

Artur Duch desenvolupa la seva activitat artística en els camps de la pintura, escultura, i el gravat, havent publicat diversos llibres de bibliòfil. 
Rafael Monzó

L'any 1973 Rafael Monzó va iniciar-se a l'acadèmia de Teresa Ferré. Dos anys més tard, a l'escola de Barcelona, va conèixer al pintor R. Sanvisens, amb qui va establir una gran amistat. Les ensenyances rebudes per Sanvisens van tenir un impacte decisiu en l'obra de Monzó. Sortien junts a pintar al camp mentre l'artista novell veia treballar a l´autor experimentat i absorbia el concepte de l'art de la pintura, que suposà un viratge gairebé radical en l'evolució de Rafael Monzó.
 
La seva obra adopta un llenguatge abstracte i expressionista centrat en el color i la forma, sense renunciar a la representació del món sensible. 
 
Monzó ha anat evolucionant fins a resumir en ell molts dels progressos pictòrics de les avantguardes europees. El seu desig no és pas imitar-les, sinó que la recerca l'ha  fet amb l'honestedat del que vol trobar-se a ell mateix i aprofita els elements que li semblen més vàlids per a aconseguir-ho. 
 
La seva obra es pot veure a galeries europees i sales de subhastes de Londres.
 

 
Roser Oter

Roser Oter

Roser Oter presenta una exposició de peces de ceràmica escultòriques. Treballa amb argiles d’alta qualitat (gres, refractari o pasta de paper i porcellana) a 1250ºC, fet que converteix la peça apta per a exteriors. 
 
Les peces que exposa a Galeria.cat, treballades amb la tècnica de molelat i planxes, són el resultat d'un llarg procés de creació, on es fusionen les tècniques i les emocions.
 
Es tracta d'obres conceptuals, de reflexió, una preocupació de l’individu en relació amb ell mateix i el seu entorn. És una obra senzilla, acurada, plena de subtileses que transmeten puresa i sensibilitat. 
 

 


 


 
Fèlix Plantalech  

Fèlix PlantalechFèlix Plantalech (Vilafranca del Penedès, 1950) ha celebrat recentment vint-i-cinc anys de trajectòria artística al llarg de la qual, ha conreat un estil, una pràctica i un pensament creatiu personal i coherent que el defineix i que tenen en comú la reflexió sobre l’entorn rural: el paisatge i els elements naturals i arquitectònics que el defineixen.

Va ser reconegut per l’Institut d’Estudis Penedesencs atorgant-li el Premi Santiago Rusiñol de les Arts Plàstiques al 2011.

Com s’aprecia a les obres presentades, els temes sorgeixen d’elements com el canyís, la vinya, el conreu o els solcs tant característics del nostre paisatge i que li permeten explorar el ritme, la repetició harmoniosa, l’ondulació o el fimbreig. 

 
 
Lluís Masachs  

Lluís Masachs
La pintura, la il·lustració i l'ensenyament d'arts plàstiques  son la professió de  Lluís Masachs (Vilafranca del Penedès, 1977).
 
Va estudiar a l'Escola Massana de Barcelona en l'especialitat de dibuix i il·lustració (1995-2000).
 
S'ha de destacar la seva basant pictòrica, des de la què ha realitzat durant aquests anys nombroses exposicions tan individuals com col·lectives arreu del Principat.
 
L'obra de Lluis Masachs que s'exposa a Galeria.cat capta escenes tradicionals que amb el seu particular estil de traç i color converteix instants quotidians en recreacions úniques.

  


 

Joan Nadal  

Joan NadalEn Joan Nadal  es formà artísticament a l’Escola d’Art Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú. Al 1982, va llicenciar-se en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.
 
Nadal és un artista polifacètic que s’expressa a través de diferents tècniques com el dibuix, la pintura, la fotografia, les instal·lacions , els muntatges escultòrics, la poesia visual, entre d'altres.
 
Una de les seves passions pictòriques és el paisatge. Captar la llum, l’energia, les vibracions cromàtiques, les formes i els colors de la natura, l’han portat a explorar i pintar sèries dedicades als cels, a les roques, als boscos, al mar, a la neu, a l’aigua, etc., sempre exaltant la vida, l’ecologia, la joia de viure mediterràniament. 

  


 

 

Powered By OpenCart
GALERIA.CAT © 2018